Rezervacije
Delfin Cool Boccone Pizza&Bar

Naši brandovi

Boccone Pizza&Bar

Gastro svijet lociran u Zagrebu, a stvoren za svijet.

Kvaliteta, znanje i strast u gastronomiji.

Rezervacije

Boccone Pizza&Bar

Cjenici

Boccone Pizza & Bar

Što nudimo

Delfin Cool Organizaciju raznih eventa

Organizaciju raznih eventa

Boccone nudi potpunu organizaciju do 40 ljudi u jednom od najljepše uređenih prostora u Zagrebu.

Iza sebe imamo bogato iskustvo u organizaciji eventa svih vrsta. Naš tim za organizaciju sastoji se od vrhunskih konobara, kuhara i event managera koji su spremni zadovoljiti i one najzahtjevnije. Nudimo potpuno personaliziranu organizaciju bilo kakve vrste evenata na gotovo 100 kvadrata u dvije moderno uređene prostorije. Nastojimo ugraditi sve tvoje želje i očekivanja u tebi bitan događaj. Iza nas mnogobrojni korporativni i privatni eventi svih uzrasta i vrsta za koje smo se pobrinuli da budu autentični i originalni.

Ne bi htio pizzu? Nema problema, na raspolaganju imamo mladog privatnog chefa s iskustvom rada u restoranu s Michelinovom preporukom. Postoji mogućnost izrade posebnog menija koji prati najviše standarde u kulinarstvu.

Još nemaš ideju što želiš? Prepusti nama da te oduševimo.

Kontaktiraj nas.

Delfin Cool Projekt

Projekt "Okusi Hrvatsku, krišku po krišku"

Okusi Hrvatsku, krišku po krišku jedan je od naših najvećih projekata do sad.

Projekt Okusi Hrvatsku razvili smo nakon višemjesečnog istraživanja i isprobavanja autohtonih hrvatskih proizvoda u suradnji s mladim chefovima i gostima koji su bili aktivno uključeni u proces. Inspirirani ljepotom i raznolikosti koju nudi Hrvatska globalni proizvod kao što je pizza spustili smo na lokalnu razinu. Pizze smo nazvali po Hrvatskim rijekama: Dunav (Slavonija), Mura (Međimurje), Mirna (Istra) i Neretva (Dalmacija). Namirnice kupujemo od malih provjerenih proizvođača.

Kroz naše pizze popularizirali smo nekima nepoznata hrvatska jela kao što su: meso ‘z tiblice (meso čuvano u masti popularno u Međimurju), sir iz mišine (tradicijski slani sir koji se proizvodi od nepasteriziranog ovčjeg ili kozjeg mlijeka) ili salama od boškarina (autohtono istarsko govedo).

Kako smo mi doživjeli Hrvatsku kroz lokalne okuse morat ćeš se uvjeriti sam 🙂

Delfin Cool Izvrsnost na svakom koraku

Izvrsnost na svakom koraku

Cijeli Boccone tim predan je najvišim standardima u gastronomiji.

Značajna sredstva uložili smo u edukaciju naših zaposlenika koji svakodnevno nadograđuju svoja znanja. Možemo se pohvaliti kako smo završili edukaciju u srcu kulture koja živi pizzu – Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN), dok smo se za ponudu pića educirali u The Wine & Spirit Education Trust (WSET). Naš tim čini i alumni ALMA S.r.l. Scuola Internazionale di Cucina Italiana, jedne od najprestižnijih kulinarskih škola orijentirane na talijansku kuhinju.

Proces izrade pizze počinje s tijestom čiju smo recepturu razvili sami u strogo kontroliranim uvjetima. Koristimo samo najbolje namirnice od provjerenih dobavljača koje svakodnevno nabavljamo.

Svjesni konkurencije stavili smo pred sebe veliku misiju – gostima pružiti nezaboravno gastro iskustvo! 

 

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter